Середа, 08.05.2024, 03:46
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Глібівської ЗОШ І - ІІ ст.


Путівник по сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Квітень » 30 » Тиждень англійської мови
10:16
Тиждень англійської мови

    ТИЖДЕНЬ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

 Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Адже варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури. 

     З метою залучення учнів до позакласної роботи, удосконалення знань, умінь та навичок, набутих на уроках англійської мови, розширення словникового запасу учнів та їхнього світогляду, розвитку творчих здібностей, логічного мислення та підвищення інтересу до вивчення іноземної мови, в період з 11.04. по 15.04.2016 року у Глібівській школі був проведений тиждень англійської мови. Тиждень проходив за складеним заздалегідь планом:

Дата

№ п/п

Назва заходу

Клас

Відповідальний

Monday

Понеділок

1.

Відкриття Тижня англійської мови

1 - 9

Вчитель англійської мови

Ріпик Л.М.

2.

Перегляд  мультфільмів англійською мовою:

«Winnie-the-Pooh»

«Gogo»

 

 

 

3 - 5

6 - 7

Tuesday

Вівторок

1.

Виставка учнівських зошитів «The Tidiest Copy book»

1 - 9

2.

Презентація проектів «My Project»

3 - 9

Wednesday

Середа

1.

Конкурс стіннівок «English Speaking Countries»

4 - 9

2.

Гра  «What? Where? When?»

5 - 9

Thursday

Четвер

1.

Змагання «The Best in English»

2 - 4

2.

Перегляд мультфільму англійською мовою «Frozen»

8 - 9

Friday

П’ятниця

1.

Конкурс читців віршів англійською мовою  «The Day of  Poetry»

1 - 9

2.

Підведення підсумків проведення Тижня англійської мови

1 - 9

 

 

     До його організації були залучені вчитель англійської мови та учні 1-9-х класів.

Девізом тижня став вислів Йоганна Вольфганга фон Гете «Those who know nothing of foreign languages know nothing of their own».

Протягом тижня учні змогли познайомитися з виставкою проектів «My Project» та виставкою зошитів «The Tidiest Copy book».

     З метою підвищення мотивації до навчання учнів та створення умов для самостійної роботи, для розвитку сприйняття мови на слух та стимулу для вивчення англійської мови учні переглянули мультфільми різної складності.

     Для учнів 4 - 9 класів пройшов конкурс стіннівок «English Speaking Countries». Переможцями стали: Бродський Д. (4 клас), Карида С. (5 клас), Кулікова А. (6 клас), Гайдим А. (7 клас), Роженко В. (9 клас).

     Учні 2 - 4 класів, розділившись на дві команди «Tigers» та «Lions», змогли позмагатися за звання «The Best in English». Перемогу в один бал здобула команда «Lions». Найактивнішими учасниками стали: Царененко М., Белуха Р., Кириченко А., Ларіонов О. (2 клас), Жук Р., Манухін Н. (3 клас), Бродський Д., Ворон К. (4 клас).

     Закінчився тиждень конкурсом читців віршів англійською мовою  «The Day of  Poetry». У конкурсі взяли участь такі учнів: Яковенко Н, Купченко І. (1 клас), Кириченко А., Ворон І., Царененко М., Баландін С., Белухо О., Ларіонов О. (2 клас), Жук Р., Манухін Н. (3 клас), Малашок К. (4 клас), Музиченко П., (5 клас), Яковенко В., Грищенко Ю. (6 клас), Сироватка А., Царененко Т. (9 клас). Всі учасники достойно декламували вірші, тому журі вирішило не визначати переможців і переможених.

     Мета була досягнута, адже учні отримали естетичне задоволення, поглибили знання з іноземної мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах. 
 

    Дякуємо учням школи за активну участь у проведенні тижня англійської мови. Бажаємо й надалі перемагати та показувати гарні результати!!! 

 

Автор Ріпик Л.М.

 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 599 | Додав: Ластівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz