Четвер, 25.04.2024, 03:33
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Глібівської ЗОШ І - ІІ ст.


Путівник по сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2016 » Вересень » 26 » Олімпійський тиждень
23:12
Олімпійський тиждень

Результат пошуку зображень за запитом "картинка олімпійський тиждень"Результат пошуку зображень за запитом "олімпійський тиждень картинка"ОЛІМПІЙСЬКИЙ ТИЖДЕНЬ

        На виконання доручення департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 17.08.2016 № 12-01-07-2028 «До лист Національного олімпійського комітету від 03.08.2016 № 573-НК щодо сприяння в організації та проведенні Всеукраїнського Олімпійського уроку та Олімпійського тижня» з метою ознайомлення  молоді з гуманістичними ідеалами олімпізму, навчання цінувати власне здоров’я, виховання у школярів потребу у постійній руховій активності, формування  традицій й культури здорового способу життя, престижу здоров’я, залучення  до активних занять фізичною культурою та спортом.
       До участі в проведенні «Олімпійського уроку» та «Олімпійського тижня» залучалися спортсмени учні школи. На уроках іноземної мови діти вивчали найуживаніші вирази з інших мов, розповідали про уславлених атлетів столиць країн, де проходили Олімпійські ігри. Уроки з історії та географії допомогли учням визначити географічне положення країн, де проходили Олімпійські ігри та провести на карті позначення цих країн. На уроках трудового навчання діти виготовляли макети паперових голубів, зразки медалей, подарунки переможцям. Вчитель образотворчого мистецтва Кушніренко Н.Ф. організувала виставку малюнків на спортивну тематику, діти розробляли ескізи та виготовляли емблеми з різних видів спорту. На уроках фізичної культури вчителі: Костючик А.Г.,Бондар Г.Ф., Кушніренко Н.Ф. реалізовували навчальні, пізнавальні та виховні завдання, самостійно обирали форми та методичні прийоми роботи з проведеного заняття, враховували вікові та індивідуальні особливості дітей. 
В позаурочних заходах: змаганнях, турнірах використовували програму з олімпійських видів спорту. Учням цікаво було дізнаватись від своїх наставників, яке місце займали фізичні вправи в житті видатних людей. Піфагор був не тільки великим математиком, але ще й олімпійським чемпіоном з кулачного бою. Батько медицини Гіппократ, філософи Платон і Сократ, поетеси Софокл і Еврипід були володарями різних спортивних нагород, учасниками Олімпійських ігор. Тому найвагомішим результатом проведення «Олімпійського тижня»  було залучення дітей до занять фізичною культурою та спортом, продовження цих занять і шкільних секціях, дитячо-спортивних школах.

      Також було проведено товариську гру з міні-футболу.

             Результат пошуку зображень за запитом "картинка олімпійський тиждень"
 

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 589 | Додав: Ластівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz