Субота, 20.04.2024, 11:02
Вітаю Вас Гість | RSS

Сайт Глібівської ЗОШ І - ІІ ст.


Путівник по сайту
Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Травень » 5 » Протокол педагогічної ради
11:27
Протокол педагогічної ради

Протокол № 4

засідання педагогічної ради

Глібівської загальноосвітньої школи І-ІІ ст.

 

від 25.04.2018                                                                     с. Глібівка

Голова – Л. М. Ріпик

Секретар – А. Г. Костючик

Присутні – 13 педагогічних працівників

Відсутніх немає

 

Порядок денний

  1. Про замовлення підручників для 5 класу на 2018-2019 навчальний рік.

 

СЛУХАЛИ: Чубук Л.М., шкільного бібліотекаря, яка познайомила колег з інструктивно-методичними матеріалами для здійснення вибору закладами загальної середньої освіти, що використовують в освітньому процесі підручники для закладів загальної середньої освіти, які забезпечують здобуття повної загальної середньої освіти, проектів підручників за електронними версіями їх оригінал-макетів з кожної назви підручника та оформлення результатів вибору.

Конкурсний відбір проектів підручників для 5 класів закладів загальної середньої освіти (далі – Конкурс) здійснюється з метою забезпечення здобувачів загальної середньої освіти новим поколінням підручників з навчальних предметів типових навчальних планів закладів загальної середньої освіти, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 24.11.2017 №1541 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 11.07.2017 №995».

Електронні версії фрагментів оригінал-макетів підручників будуть у доступні для перегляду в Електронній бібліотеці ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» з 17 квітня до 27 квітня 2018 за посиланням lib.imzo.gov.ua. Після того, як вчителі оберуть підручник певного автора рішенням педагогічної ради має бути ухвалено увесь список підручників.

Портал «ІСУО» та програмне забезпечення «КУРС: Школа» взаємодіє з ІТС «ДІСО» і в повному обсязі забезпечує проведення процедури конкурсного відбору проектів підручників.

ВИСТУПИЛИ: Лозенко О.М., вчитель історії, познайомила із підручником «Вступ до історії» 5 клас автор Гісем О.В. Вона розповів, що матеріал підручника об’єднано в шість тем, кожна з яких містить декілька параграфів. Після назви параграфа окреслена його мета, що містить стислий виклад основних навчальних завдань. У тексті ви зустрінете виділені слова і дати. Це означає, що на них слід звернути особливу увагу. На полях підручника розміщено тлумачення термінів і понять. Важливу роль для розуміння навчального матеріалу мають численні ілюстрації та карти. Розглядаючи ілюстрації, обов’язково звертайте увагу на підписи до них. Вони пояснюють зміст зображеного. Історичні карти допоможуть вам з’ясувати, де саме відбувалися події, про які йдеться в тексті, або які зміни вони спричинили. Обов’язково опрацьовуйте включені до параграфів уривки з історичних джерел (спогадів сучасників, документи тощо) і цікаві факти. Вони сприятимуть кращому розумінню матеріалу загалом. Після кожного параграфа розташовані запитання та завдання. Вони допоможуть вам зрозуміти, чи добре ви засвоїли вивчений матеріал. Закінчивши навчальну тему, ви маєте можливість підбити підсумки вивченого матеріалу за наведеними після неї тестовими завданнями та підготуватися до тематичного контролю. Крім звичайних параграфів, підручник містить практичні заняття. Їхня мета — допомогти краще засвоїти знання, розвинути вміння та навички.

Яременко Л.В., учитель інформатики, яка розповіла, що познайомилась та переглянула підручники з інформатики для 5 класу і надає перевагу підручнику «Інформатика» авторів Ривкінд Й. Я., Лисенко Т. І., Чернікова Л. А., Шакотько В. В. Даний підручник повністю відповідає програмі та зручний для користування.

ПОСТАНОВИЛИ:

1. Схвалити вибір підручників для учнів 5 класу на 2018-2019 н.р., а саме:

Ривкінд Й. Я., Лисенко Т. І., Чернікова Л. А., Шакотько В. В. «Інформатика»

Гісем О.В. «Вступ до історії»

 

  1. Шкільному бібліотекарю Чубук Л.М.
  2. Протокол педагогічної ради з підписами членів педагогічного колективу, які здійснили вибір проектів підручників розмістити на шкільному сайті.
  3. Заповнити заявку на підручники для 5 класу, враховуючи контингент учнів 1-4, 5 класів.
  4. Відповідальність за замовлення проектів підручників для 5 класу на 2018/2019 навчальний рік покласти на в.о. директора Глібівської ЗОШ І – ІІ ст. Ріпик Л.М.

 

Голова педагогічної ради                                                                                                                      Л.М. Ріпик

Секретар педагогічної ради                                                                                                              А.Г. Костючик

З протоколом ознайомлені:

Лозенко О.М.

Яременко Л.В

Категорія: Шкільні новини | Переглядів: 393 | Додав: Ластівка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Copyright MyCorp © 2024
Конструктор сайтів - uCoz